top of page

Om meg

Jeg heter Bergitte Lowzow (hun/henne). Som person er jeg åpen, nysgjerrig og leken med stor rettferdighetssans. Jeg liker å lære nye ting og har alltid vært nysgjerrig på psykologi, samfunn og hva som gjør at vi blir de vi er.  

Jeg er engasjert, og har jobbet i organisasjoner og aktivistmiljøer med klima, miljø- og sosialrettferdighet i mange år. Her har jeg utviklet meg innen organisering, som kursholder og som fasilitator for grupper og gruppeprosesser. Yoga og meditasjon har vært med meg lenge, og jeg har tidligere utdannet meg til yogalærer.

Bilde av Gestaltterapeut Bergitte Lowzow
Bilde av bøker. Titler er for eksempel Queering gestalt therapy, Intersections of privilegde and otherness, Intersectionality

Bevegelse og dans er viktige elementer i livet mitt, og jeg føler meg aller mest levende når jeg får danse fritt. Jeg er en ivrig balkongdyrker og liker å utfolde meg kreativt. 
 

Fra før har jeg bachelor i kommunikasjon og ledelse, og master i human økologi. Jeg har jobbet som leder innen booking- og markedsføring, som kommunikasjonsrådgiver innen forskningsformidling og som veileder hos NAV. Nå jobber jeg som prosjektleder i en veldedig organisasjon ved siden av å drive terapipraksis. ​Jeg går i veiledning i regi av høyskolen, og jeg er også medlem av Norsk Gestaltterapeutforening.

bottom of page